Visagist Kira Kroegman in Amsterdam

Als ervaren visagist in Amsterdam sta ik graag voor u klaar als het gaat om professionele make-up voor exclusieve evenementen, commercials en televisie presentaties. Ook voor visagie ondersteuning bij videoclips kunt u rekenen op mijn vakmanschap. Daarbij zorg ik altijd voor een treffend eindresultaat dat geheel aan uw wensen én die van de campagne voldoet. 

Als make-up artist voor de omgeving Amsterdam sta ik dan ook graag voor u klaar. Visagie gaat verder dan alleen het aanbrengen van make-up. Officiële presentaties of commercials moeten nou eenmaal meer kunnen uitdragen dan alleen een aantrekkelijk visueel beeld. Emoties en de kracht van de onderliggende boodschap krijgen op deze manier hun eigen imago.

Mijn ruime ervaring in het vak heb ik opgedaan door samen te werken met grote opdrachtgevers. Maar, ook grote artiesten en bekende acteurs behoren tot mijn clientèle. Als visagist in Amsterdam ben ik inzetbaar in zowel het binnen- als buitenland. Als commercial visagist in Amsterdam verzorg ik graag de make-up tijdens diverse grote televisie- of theaterproducties. Ook voor online en offline commercials en reclameboodschappen kunt u rekenen op mijn vakmanschap en creativiteit. 

Visagist in Amsterdam

Als ervaren visagist in Amsterdam laat ik de gewenste visagie naadloos aansluiten bij het gewenste thema of de persoon. Hierdoor wordt er een imago gecreëerd wat past bij de persoonlijkheid zelf, en worden de sterke punten van het gelaat geaccentueerd. Zo kunnen de juiste expressies en emoties worden overgebracht waar dat nodig is. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of de look juist natuurlijk, extravagant of expressief moet zijn.

Naast het verzorgen van professionele make-up, ben ik ook werkzaam als haarstylist in Amsterdam. Zo kan ik elk project van de juiste balans voorzien. Dit kan nodig zijn voor een videoclip, een televisie presentatie of een muziekoptreden. Als dé visagist voor de omgeving Amsterdam maak ik gebruik van innovatieve visagie technieken. Ook werk ik met vooraanstaande merken en kwalitatieve producten om het gewenste eindresultaat te kunnen garanderen. Visagie zorgt voor expressie waar dat nodig is.

Daarnaast kan de make-up eenvoudig aangepast worden aan de onderliggende boodschap van het feitelijke thema of de persoonlijkheid van de acteurs of artiesten. Door mijn ruime ervaring in de branche en passie voor het vak zorg ik altijd voor een professioneel resultaat. Of dat nu gaat om een exclusief evenement of het opnemen van een muziekvideo. Neem vrijblijvend contact met mij op als u op zoek bent naar een ervaren visagist in Amsterdam. In informeer u graag over de uitgebreide mogelijkheden. 

Using Format