Ervaren visagist nodig? Kira Kroegman visagie

Heb je een ervaren visagist nodig voor de visuele ondersteuning van jouw photoshoot of andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij Kira Kroegman aan het juiste adres. Deze professionele visagist heeft niet alleen veel ervaring in het vak, maar met haar creativiteit weet ze ook altijd de juiste uitstraling te creëren. Zeker als het gaat om het laten maken van foto’s, een commerciële video of tijdens een presentatie, is het belangrijk dat je er op je mooist uitziet.Op deze manier voel jij je niet alleen vol zelfvertrouwen, maar straal je dat ook uit. Visagist Kira Kroegman is gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up die precies past bij een gevraagd thema, onderwerp of de contouren van jouw gezicht. Visagie is dan ook niet bedoeld als metamorfose, maar onderstreept juist de krachtige en sterke lijnen in jouw gezicht. Ook om oneffenheden te verbergen of minder op te laten vallen is het inzetten van een visagist een goede keuze.

Ga je binnenkort trouwen en wil je die dag beleven vol zelfvertrouwen en met een prachtige uitstraling? Neem dan eens vrijblijvend contact op met visagist Kira Kroegman. Of je nu graag een natuurlijke make-up wilt laten aanbrengen of liever een meer expressieve uitstraling wenst, alles is bespreekbaar. Door het toepassen van de nieuwste make-up technieken, creativiteit en inzicht In combinatie met creativiteit en communicatie met de klant wordt er altijd gestreefd naar het beste eindresultaat.

Weet je niet precies welke make-up technieken en producten je moet combineren om een look te kunnen creëren die bij je past?

Laat dat dan over aan een ervaren visagist. Een goede make-up die past bij de contouren van je gezicht versterkt namelijk dat wat je wilt uitstralen. Daarnaast worden de sterke punten in je gezicht zoals bijvoorbeeld je wenkbrauwen, jukbeenderen of misschien wel je lippen extra uitgelicht zodat jouw natuurlijke schoonheid nog beter tot uiting komt.

Natuurlijk is een visagist ook een onmisbare ondersteuning bij andere speciale gelegenheden zoals theaterproducties, photoshoots of commercials. Ben je op zoek naar een ervaren visagist die de visagie voor diverse soorten projecten op zich kan nemen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Kira Kroegman. Naast visagist is Kira Kroegman ook in te zetten als hairstylist en professionele make-up artist.  


Using Format