Professionele make-up artist Kira Kroegman

Kira Kroegman werkt met sterren, artiesten en acteur en actrices uit binnen en buitenland. Ze heeft jarenlange ervaring in de filmindustrie en mode-industrie. Heb je voor jouw commercial of video een professionele make-up artist nodig? Of zoek je een ervaren hair en make-up artist voor jouw muziekvideo's, photoshoot of campagne? Kira Kroegman geeft al jouw presentaties een eigen unieke look, of deze nu natuurlijk of meeslepend moet zijn. Een make-up artist gaat verder dan alleen het aanbrengen van een prachtige make-up. Juist voor commerciële doeleinden of een photoshoot is het van groot belang dat de uitstraling van het model perfect aansluit bij wat de campagne moet uitdragen. Door het combineren van de juiste make-up technieken wordt een extravagante of juist natuurlijk uitziende look gecreëerd waarbij alles tot in perfectie op elkaar is afgestemd.


Een make-up artist die verder gaat dan het aanbrengen van een prachtige make-up of het creëren van haar styling, visagist Kira Kroegman begrijpt de wensen van haar high end klanten en kan dit op een prettige en vakkundige manier tot uiting brengen.

Een professionele make-up artist kan jouw producties op prachtige wijze ondersteunen. Tijdens een verschillende shoots staat make-up artist Kira Kroegman graag voor je klaar. Niet alleen voor het verzorgen van de visagie, maar ook voor een bijpassende hairstyling. Door haar ruime ervaring in het vak weet ze altijd de juiste look te creëren. Ben je op zoek naar een ervaren make-up artist voor een videoproductie, modellen photoshoot, evenement of theaterproductie? Neem dan vrijblijvend contact op met make-up artist Kira Kroegman.


Ervaren make-up artist voor speciale gelegenheden

Zoek je voor jou commercial, filmproductie, muziekvideo of fotografie campagne een ervaren make -up artist dan ben je bij Kira Kroegman aan het juiste adres. Als haar stylist is Kira Kroegman gespecialiseerd in het aanbrengen van haarwerken zoals; pruiken, baarden en snorren. Als visagist heeft Kira Kroegman een specialisatie in SFX make-up, het aanbrengen van echt uitziende wonden, bloed en blauwe plekken. Het creëren van een imago is meer dan alleen het aantrekken van een prachtige outfit en het aanbrengen van make-up. Het gaat om de juiste combinatie van kleuren en make-up technieken die passen bij de gewenste uitstraling én het onderliggende onderwerp. Op deze manier komt een presentatie echt tot leven. Make-up artist Kira Kroegman verzorgt de visagie voor onder andere commercials, muziekvideo’s, tv presentaties en nog veel meer.

Naar gelang de gewenste look wordt er gezocht naar de meest verfijnde technieken waarmee een verbluffend eindresultaat kan worden bereikt. Sterke punten van het gezicht worden op deze manier uitgelicht, of juist verdoezeld voor een meer natuurlijke uitstraling. Als ervaren en professionele make-up artist weer Kira Kroegman de unieke elementen van een gezicht extra te benadrukken door de toepassing van speciale make-up technieken.

In combinatie met vakkennis en creativiteit wordt er altijd gestreefd naar het beste eindresultaat. Of dat nu voor een intense fotoshoot is, een spectaculaire muziek video of commercial of zelfs een film. Ben je op zoek naar een ervaren make-up artist die jouw producties met visagie en hairstyling kan ondersteunen? Neem dan eens contact op met Kira Kroegman.


Using Format