Make-up artist Kira Kroegman in Amsterdam

Als ervaren en professionele make-up artist voor de omgeving Amsterdam sta ik graag voor u klaar. Ik verzorg graag de make-up voor diverse commerciële evenementen en activiteiten. Door mijn ruime ervaring in het vak bent u altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het verzorgen van de make-up in Amsterdam voor videoclips, commercials of diverse fotoshoots. 

Ik werk daarbij veel samen met bekende mensen zoals artiesten, acteurs en televisieproducties. Als visagist in Amsterdam beschik ik naast nationale en Internationale opdrachtgevers ook over de bijpassende ervaring en creativiteit. Door deze te laten spreken in de visagie kan er altijd toegewerkt worden naar een optimaal eindresultaat. Zeker al het commerciële videoclips of televisieproducties gaat, is het creëren van een totaalplaatje van groot belang.

Juist daarom sta ik ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een vakkundige haarstylist in Amsterdam. Desgewenst is deze styling geheel af te stemmen op de gewenste look en het imago dat daarbij past. Zo kan er een bepaald beeld gecreëerd worden om een campagne of videoclip extra kracht bij te kunnen zetten. Daarvoor maak ik gebruik van diverse make-up technieken welke geheel kunnen worden aangepast aan het desbetreffende doel. 


Make-up voor commercials en videoclips in Amsterdam

Zeker voor televisieopnamen of tijdens commercials is het dragen van de juiste make-up van groot belang. Dat geldt ook voor video en muziekclips. Het zorgt voor de juiste uitstraling waardoor een boodschap van de campagne of de persoonlijkheid zelf een krachtig imago verkrijgt. Als ervaren commercial visagist in Amsterdam sta ik dan ook graag voor u klaar. Ik ben zowel in het binnen- als buitenland inzetbaar voor diverse exclusieve evenementen en projecten.

De samenwerking met grote opdrachtgevers heeft ervoor gezorgd dat ik over de juiste ervaring en inzichten beschik. Natuurlijk mag u daarin van mij ook een adviserende rol verwachten. Naast make-up artist ben ik ook werkzaam als professioneel haarstylist in Amsterdam voor diverse bekende personen. Dit zijn zowel acteurs als artiesten. Daarbij streef ik altijd naar het beste eindresultaat waarbij het gewenste imago gecreëerd kan worden.

Of dit nu juist natuurlijk, dramatisch of extravagant moet zijn. Het maken van een sterk imago komt dan ook altijd tot stand door middel van de juiste balans in haarstyling en make-up. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om een videoproductie, theatershow, televisie presentatie of fotoshoot. Neem vrijblijvend contact met mij op als u op zoek bent naar een ervaren make-up artist in Amsterdam. 


Using Format