Haarstylist Kira Kroegman in Amsterdam

Als ervaren haarstylist voor de omgeving Amsterdam sta ik graag voor u klaar. Door mijn ruime ervaring in het vak zorg ik altijd voor een passend haarstyling voor diverse exclusieve evenementen. Ik ben inzetbaar bij commercials, videoclips en andere commerciële activiteiten. Niet alleen binnen Nederland, maar natuurlijk ook in het buitenland. Zo bent u altijd verzekerd van een passend eindresultaat. 

Naast haarstyling specialist ben ik ook inzetbaar als commercial visagist in Amsterdam. Als haarstylist in Amsterdam werk ik veel samen met bekende acteurs en artiesten. Een goede styling van het haar past niet alleen bij het karakter van de persoonlijkheid, maar ook bij het uiteindelijke doel van de videoclip of de commercial. Dit kan een imago versterken waar dat nodig is zodat er een goed visueel beeld ontstaat.

Niet alleen op fotomateriaal, maar ook op televisiebeelden. Ook theatershows of televisieproducties behoren tot mijn grote opdrachtgevers. Tijdens mijn werk maak ik niet alleen gebruik van mijn kennis en expertise, maar pas ik ook mijn creativiteit toe. Deze combinatie zorgt ervoor dat elk gewenst resultaat verkregen kan worden. Ook als u op zoek bent naar een professionele make-up artist in Amsterdam kunt u rekenen op mijn diensten. 


Professionele haarstylist in Amsterdam

Als haarstylist in Amsterdam werk ik veelal met bekende mensen welke te zien zijn in videoclips, commercials of televisieprogramma’s. Hierbij kunt u denken aan televisie persoonlijkheden, artiesten, televisieproducties en magazines. Uiteraard ben ik ook inzetbaar als u een haarstylist in Amsterdam nodig heeft voor een professionele fotoshoot. Bij deze evenementen is de juiste haarstyling en make-up van groot belang. Natuurlijk maak ik hierbij ook gebruik van de beste producten om een mooi eindresultaat te kunnen garanderen.

Om de gewenste uitstraling te kunnen creëren is de juiste haarstyling van groot belang. Ook de make-up die daarbij gedragen wordt maakt onderdeel uit van het geheel. Naast haarstylist ben ik tevens werkzaam als professioneel visagist in Amsterdam. Daarbij ga ik zorgvuldig te werk en gebruik ik zowel mijn passie voor het vak en mijn ruime ervaring om altijd de perfecte look te kunnen creëren.

Of dit nu gaat om een commerciële video, een muziekclip of diverse andere commercials op televisie. Als dé haarstylist van Amsterdam ga ik dan ook altijd verder dan alleen het creëren van een goede look. De juiste balans tussen de haarstyling en de visagie is daarbij het uitgangspunt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Als professionele haarstylist omgeving Amsterdam informeer ik u graag over de mogelijkheden. 

Using Format