Ervaren haarstylist Kira Kroegman

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren haarstylist? Dan ben je bij Kira Kroegman aan het juiste adres. Met een kapsel laten we niet alleen zien wie we zijn, maar kunnen we ons persoonlijke karakter ook extra kracht meegegeven. Zeker als het gaat om photoshoots, commerciële video’s of commercials is het van groot belang dat het kapsel wordt afgestemd op de visagie en make-up. Alleen op die manier wordt een imago of uitstraling op de juiste manier ondersteunt.
Ben je op zoek naar een professionele haarstylist voor de verzorging van jouw kapsel? Laat je dan inspireren door de creativiteit van Kira Kroegman. Als haarstylist heeft ze veel ervaring in het vak en weet ze altijd weer de mooiste looks te creëren in combinatie met een perfect bijpassend kapsel. Naast haarstylist voor bruiloften of speciale evenementen is Kira Kroegman ook inzetbaar voor de haarstyling bij grote tv producties, theatershows of andere professionele en commerciële doeleinden.

Daarnaast verzorgt Kira Kroegman als professionele make-up artist ook graag de visagie voor diverse evenementen en photoshoots. Ben je op zoek naar een haarstylist waarbij jouw kapsel in goede handen is? Neem dan vrijblijvend contact op met Kira Kroegman. Een kapsel dat past bij jouw uitstraling onderstreept niet alleen je sterke kanten, maar draagt ook bij aan een perfect imago.


Heb je een ervaren haarstylist nodig voor een photoshoot? Ook dan staat Kira Kroegman graag voor je klaar.

Zeker tijdens een professionele photoshoot wil je graag dat alles klopt. Dit geldt voor zowel de achtergrond, de kleding die je draagt en de make-up die daar bij past. Ook jouw kapsel is van groot belang om een sterke uitstraling op de foto weer te kunnen geven. Ga je voor een natuurlijke look met steil haar, een losse knot voor een casual thema of mag het wat expressiever?

Welke look je ook graag wilt overbrengen, de creatieve visie van haarstylist Kira Kroegman helpt je verder. Ben je voor jouw speciale evenement of videoproductie op zoek naar een ervaren haarstylist welke haar vak verstaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Kira Kroegman. Naast de meest prachtige kapsels kan Kira Kroegman ook zorg dragen voor een bijpassende make-up. Als vakkundige make-up artist staat ze graag voor je klaar.


 


Using Format