Commercial visagist in Amsterdam

Als gepassioneerde en ervaren commercial visagist in Amsterdam sta ik graag voor u klaar. Door mijn ruime ervaring in het vak verzorg ik de visagie voor commercials met vakmanschap en passie. Daarbij hou ik niet alleen rekening met de uiterlijke kenmerken van de persoon, maar ook met het achterliggende thema. Een commercial staat geheel in het teken van het op de juiste wijze kunnen overbrengen van de betreffende boodschap. 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van emoties, een sterk imago en expressie. De juiste visagie is daarbij onmisbaar. Dit kan nodig zijn om kenmerken te accentueren of juist te camoufleren. Op deze manier wordt de juiste uitstraling verkregen die van toepassing is voor de boodschap die verteld wordt. Als visagist in Amsterdam werk ik samen met grote artiesten en opdrachtgevers. Hierbij kunt u denken aan acteurs, maar ook artiesten die ingezet worden voor professionele commercials.

Een commercial kan nodig zijn voor het promoten van een merk, een dienst of een instantie. Grote nationale en Internationale bedrijven maken gebruik van televisiecommercials waarbij alles moet kloppen. Dat geldt niet alleen voor de make-up en visagie, maar natuurlijk ook voor de styling van het haar. U bent bij mij dan ook tevens aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren haarstylist in Amsterdam

Ervaren commercial visagist omgeving Amsterdam

De visagie voor een commercial moet aan andere eisen voldoen dan de dagelijkse make-up. Het moet bestand zijn tegen de warme lampen van de studio en overeenkomen met het thema van een campagne. Daarvoor kan een natuurlijke visagie nodig zijn, maar ook expressieve en extravagante make-up pas ik veel toe als commercial visagist in Amsterdam. De expressie van het gezicht blijft op deze manier ook via televisiebeelden goed zichtbaar.

Als make-up artist in Amsterdam stel ik de visagie natuurlijk ook af op de persoonlijkheid zelf. Zo worden de karakteristieke kenmerken van de acteur of de artiest extra benadrukt, of juist weggelaten als dat gewenst is. Naast commercial visagie ben ik als make-up artist ook inzetbaar voor andere exclusieve projecten. Hierbij kunt u denken aan film of theaterproducties, campagnes of professionele modellen fotoshoots. Daarbij heb ik ruime ervaring opgedaan bij grote opdrachtgevers in het binnenland en buitenland.

Daarnaast verzorg ik de visagie voor vele bekende personen welke regelmatig hun opwachting maken op televisie of in muziekvideo’s. Als u op zoek bent naar een ervaren en creatieve commercial visagist in Amsterdam sta ik dan ook graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Ik informeer u graag over de uitgebreide mogelijkheden. 

Using Format